Palsatech Oy ja Stress Measurement Company Oy solmivat yhteistyösopimuksen

Services provided in collaboration with SMCOY, Palsatech and KATI.
Rovaniemeläinen malminetsintäpalveluja tarjoava Palsatech Oy ja nokialais-eurajokilainen kalliomekaanisiin testauksiin erikoistunut Stress Measurement Company Oy ovat sopineet yhteistyöstä. Yhtiöt haluavat tarjota kaivosalalle keskitetysti jännitysmittauksiin, ehjän kiven puristus- ja vetolujuusmäärityksiin sekä rakojen leikkauslujuuden määrittämiseen liittyviä palveluita.

Uusi yhteistyökumppani terävöittää Palsatechin palveluvalikoimaa. Pistekuormitustutkimusten perusteella lujuusmääritykset saadaan kohdistettua merkitseviin geologisiin yksiköihin jolloin testimäärät optimoituvat. Tuloksena saaadaan pistekuormitusindeksin ja lujuusmääritysten kaivoskohtainen vastaavuus. Lisäksi tarjontaan kuuluvat pistekuormituslaitteiden maahantuonti ja jälleenmyynti sekä huolto- ja kalibrointipalvelut.
logo

Verified by ExactMetrics